MISIONI YNË

OPEN DOORS   synon të japë kontributin e saj në krijimin dhe forcimin e urave të bashkëpunimit në fushat e kulturës, zhvillimit social dhe ekonomik midis organizatave të shoqërisë civile brenda Rajonit Euro-Mesdhetar.

Dialog ndër-kulturor

OPEN DOORS  promovon  dialogun mes kulturave dhe besimeve të ndryshme fetare dhe parandalimin e konflikteve

Partneritete Euro - Mesdhetare

OPEN DOORS mbështet  dhe vendos partneritete  me organizata të tjera të ngjashme në rajonin EuroMesdhetar, si dhe me institucione prestigjioze edukative për përgatitjen e programeve edukuese për të rinjtë, të cilët shërbejnë si katalizatorë për ndryshimin shoqëror

Barazia Gjinore

OPEN DOORS  promovon dhe mbështet barazinë gjinore

Programe Europiane

OPEN DOORS zhvillon dhe mbështet projektet ndërkulturore që zbatohen në kuadrin e programeve evropiane, në veçanti në fushat e  kulturës, çështjeve sociale, arsimit, punësimit dhe te drejtave të njeriut

Levizshmeria Europiane

OPEN DOORS koncepton, planifikon dhe zbaton projektet evropiane të mobilitetit sipas programeve evropiane "Erasmus +", “ Europe Krijuese” “Qytetaria Evropiane”  si dhe programe të tjera dypalëshe të financimit

KONCESKAN

KONCESKAN


“KONCESKAN” po zbatohet gjatë periudhës Maj 2017 –PRILL 2018, me mbështetjen e projektit Lëviz Albania, që ka si synim forcimin e demokracinë vendore në Shqipëri përmes angazhimit të aktorëve të shoqërisë civile dhe individëve si kampionë të demokracisë për një qeverisje vendore cilësore.

NJË KARAVAN PËR SFIDAT SOCIALE!

NJË KARAVAN PËR SFIDAT SOCIALE!

Qëllimi i projektit është të kontribuojë në forcimin e kapaciteteve të komuniteteve lokale, shkollave dhe OSHC-ve vendore, duke punuar në nivel  komunitar, për parandalimin e shfaqeve te radikalizimit dhe ekstremizmit te dhunshëm.

JEMI PJESË E

alf_logo_2012_resize_0.png
ipyg_post1.png
skena-e-pavarur-kulturore.png
Image

Rreth OPEN DOORS

Qendra Open Doors, krijuar ne Nentor 2011, ka per mision krijimin dhe forcimin e urave të bashkëpunimit në fushat e kulturës, zhvillimit ekonomiko-social, krijimit të një klime me shkëmbime të lira idesh dhe projektesh dhe në bashkëpunimin mes shoqërive civile, me qellim promovimin të kontakteve People to People në rajonin e Mesdheut.

Lajmet e fundit

06 Maj 2018
06 Maj 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018

Kontakt

  + 355 42 2245552

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Rr. "Frederik Shiroka", pallatet Hoxholli, kati i poshtëm, Tirana, Shqipëri

Na ndiqni