risisisi_1556539628.jpg

Intelligences As Much As Colors

kadara_painting_1525374424.jpg

REZ’ART Gjirokastra 2017

14563469_603104856542615_3056044534518362716_n_1525031257.jpg

REZ’ART Gjirokastra 2016

12144932_969989569733635_450119595414259708_n_1525027849.jpg

Fuqizimi e të moshuarve - Ligji në favor të Moshuarve -Mekanizëm për ndryshim

10641281_893262984072961_3177834892366051975_n_1525026853.jpg

Gjeneratat së bashku

spicture_nikon_156_1525026000.jpg

Drejt sipërmarrjes

12243365_483507225169046_6650418196468737966_n_1525024454.jpg

"BEINGPRENEUR, BE BUSINESS, MAN!"

12316407_486447424875026_4816147321121258127_n_(1)_1525022683.jpg

16 ditë aktivizëm

picture_nikon_093_1524948837.jpg

Promovimi i resurseve turistike në rajonin e Beratit

7_1524950764.jpg

“No Woman, no cry”

Rreth OPEN DOORS

Qendra Open Doors, krijuar ne Nentor 2011, ka per mision krijimin dhe forcimin e urave të bashkëpunimit në fushat e kulturës, zhvillimit ekonomiko-social, krijimit të një klime me shkëmbime të lira idesh dhe projektesh dhe në bashkëpunimin mes shoqërive civile, me qellim promovimin të kontakteve People to People në rajonin e Mesdheut.

Lajmet e fundit

06 Maj 2018
06 Maj 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018

Kontakt

  + 355 42 2245552

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Rr. "Frederik Shiroka", pallatet Hoxholli, kati i poshtëm, Tirana, Shqipëri

Na ndiqni