CFARE BËJMË?

OPEN DOORS ka një eksperiencë të konsoliduar dhe të gjatë në prodhimin materialeve filmike (dokumentarë, video promocionale, reportazhe televizive, intervista të televizuara, minidokumentarë mbi histori suksesi dhe histori njerëzore, etj.)

 

DISA NGA KLIENTET TANE JANE:

BANKA KOMBETARE TREGTARE – BKT

OSBE

ADRF

FONDACIONI SHOQERIA E HAPUR PER SHQIPERINE

LEVIZALBANIA

MINISTRIA E KULTURES

FONDACIONI BESA

 

CFARË NA KARAKTERIZON?

Ne kemi ide, stil dhe passion për atë cka bëjmë. Stafi ynë përfshin gazetarë, skenaristë operatorë dhe regjisorë me experiencë në median televizive dhe në prodhimin e materialeve të shumëllojta filmike.

Ekipi ynë karakterizohet nga kreativiteti, përgjegjshmëria e lartë, profesionalizmi dhe idetë inovative. Këto, por edhe saktësia në punë dhe cilësia e saj janë pikat e forta të skuadrës sonë.

 

CFARE OFROJME?

  • Dëshëroni te ngrini dhe të ruani imazhin dhe sukseset tuaja?
  • Keni nevojë për promovimin e biznesit/ kompanisë/ organizatës dhe te arritjeve tuaja në të?
  • Dëshëroni të diferenconi biznesin tuaj nga të tjerët?
  • Keni deshirë për promovimin e një historie suksesi,të një personazhi a drejtuesi të biznesit tuaj

3010779604 ba79290bb7 z

SI MUND TE NA KONTAKTONI?

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Web: www.opendoors-albania.org

Mob: +355682040033

 

KLIENTET TANE:

BKT - BANKEN KOMBETARE TREGTARE – FUQIA E RRITJES

https://www.youtube.com/watch?v=8eVO71KioBQ&t=3s (pjesa 1)

https://www.youtube.com/watch?v=Q4WAaCQ1TfE  (pjesa 2)

 

BASHKIA VORES – FUQIA E ZHVILLIMIT

https://www.youtube.com/watch?v=M5-SAViVEkw ( pjesa 1)

https://www.youtube.com/watch?v=rVMtbIOTb4U ( pjesa 2)

https://www.youtube.com/watch?v=nwOZeIlnPqY (pjesa 3)

 

ADRF- NJE PERPJEKJE PER NDRYSHIM “NE JEMI SI JU!“ – NJE VIDEO –DOKUMENTAR PER NJEREZIT ME AFTESI TE KUFIZUAR

https://www.youtube.com/watch?v=wIwBEgUPNjU (pjesa 1)

https://www.youtube.com/watch?v=UEVY3Is1nBc  ( pjesa 2)

 

OPEN DOORS -  ARTIZANET E GJIROKASTRES – DREJT SIPERMARRJES!

https://www.youtube.com/watch?v=RFT79158E_I (pjesa 1)

https://www.youtube.com/watch?v=V-65e7rSmNk&t=70s (pjesa 2)

 

OSBE: DOKUMENTAR:   SUELA LALA, VAJZA  KURAJOZE – HISTORI SUKSESI

https://www.youtube.com/watch?v=6qeFU-zLmu8 (pjesa 1)

https://www.youtube.com/watch?v=8FFrR8nz2qU (pjesa 2)

 

OPEN DOORS  -  REZIDENCA ARTISTIKE  “REZ’ART GJIROKASTRA 2017“

REPORTAZH- GURI, SI KRONIKA E NJE QYTETI

https://www.youtube.com/watch?v=KI549fOnUdo&t=41s  ( pjesa 1)

https://www.youtube.com/watch?v=MpwirJQi6FA&t=148s  (pjesa 2)

 

flyer opendoors1
flyer opendoors2

Rreth OPEN DOORS

Qendra Open Doors, krijuar ne Nentor 2011, ka per mision krijimin dhe forcimin e urave të bashkëpunimit në fushat e kulturës, zhvillimit ekonomiko-social, krijimit të një klime me shkëmbime të lira idesh dhe projektesh dhe në bashkëpunimin mes shoqërive civile, me qellim promovimin të kontakteve People to People në rajonin e Mesdheut.

Lajmet e fundit

06 Maj 2018
06 Maj 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018

Kontakt

  + 355 42 2245552

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Rr. "Frederik Shiroka", pallatet Hoxholli, kati i poshtëm, Tirana, Shqipëri

Na ndiqni