who-we-are_foto.jpg

Kush jemi ne

OPEN DOORS  synon të japë kontributin e saj në krijimin dhe forcimin e urave të bashkëpunimit në fushat e kulturës, zhvillimit social dhe ekonomik midis organizatave të shoqërisë civile brenda Rajonit Euro-Mesdhetar.

OPEN DOORS funksionon dhe operon në suazën e “Procesit të Barcelonës” dhe “Bashkimit për Mesdheun”, lançuar nga Presidenti frances Nikola Sarkozy 2008.

Fushat e veprimatrise së OPEN DOORS jane: Fuqizimi i rinisë dhe i gruas, media, te Drejtat e Njeriut, Kultura. 

OPEN DOORS promovon dialogun mes kulturave dhe besimeve të ndryshme fetare dhe parandalimin e konflikteve.

OPEN DOORS mbështet  dhe vendos partneritete  me organizata të tjera të ngjashme në rajonin EuroMesdhetar, si dhe me institucione prestigjioze edukative për përgatitjen e programeve edukuese për të rinjtë, të cilët shërbejnë si katalizatorë për ndryshimin shoqëror.

OPEN DOORS  promovon dhe mbështet barazinë gjinore

OPEN DOORS zhvillon dhe mbështet projektet ndërkulturore që zbatohen në kuadrin e programeve evropiane, në veçanti në fushat e  kulturës, çështjeve sociale, arsimit, punësimit dhe te drejtave të njeriut

OPEN DOORS koncepton, planifikon dhe zbaton projektet evropiane të mobilitetit sipas programeve evropiane "Erasmus +", “ Europe Krijuese” “Qytetaria Evropiane”  si dhe programe të tjera dypalëshe të financimit

OPEN DOORS synon krijimin e partneriteteve me organizata të tjera të ngjashme në shkallë rajonale dhe botërore, si dhe me institucionet prestigjioze arsimore, në drejtim të hartimit të programeve edukative për të rinjtë, të cilat duhet të shërbejnë si katalizatorë për ndryshimet shoqërore

OPEN DOORS inkurajon nisma  qytetarëve në fushat sociale, ekonomike dhe kulturore.

OPEN DOORS mbështet programe ndërbreznore për fuqizimin e rolit të të moshuarve në shoqër


 

 

SKUADRA JONË

Image
Image
Image

PARTNERËT TANË

1280px-flag_of_europe.svg.png
erasmus-logo.png
europe-for-citizens-logo2.png
usaid.png
logo-netherlands-embassy-1.png
swiss-cooperation-program.png
2000px-stema_e_bashkise_tirane.png
stema_e_bashkise_divjake.png
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Rreth OPEN DOORS

Qendra Open Doors, krijuar ne Nentor 2011, ka per mision krijimin dhe forcimin e urave të bashkëpunimit në fushat e kulturës, zhvillimit ekonomiko-social, krijimit të një klime me shkëmbime të lira idesh dhe projektesh dhe në bashkëpunimin mes shoqërive civile, me qellim promovimin të kontakteve People to People në rajonin e Mesdheut.

Lajmet e fundit

06 Maj 2018
06 Maj 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018

Kontakt

  + 355 42 2245552

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Rr. "Frederik Shiroka", pallatet Hoxholli, kati i poshtëm, Tirana, Shqipëri

Na ndiqni