Thirrje per ekspertë Helsinki

Njoftim për trajnerë

Ftesë për ofertë hoteleri zhvillim trajnimi

Ftese per Oferte-Prokurim per ambiente me qera ne Tirane

Thirrje për psikolog

INVITATION TO BID For "Purchase of office supplies"

INVITATION TO BID & SCOPE OF WORKS Labour Market Analysis

KERKESE PER OFERTE Analiza e Tregut te Punes

KERKESE PER OFERTE "Blerje Kancelarie, shpenzime zyre"

ANKETIM MBI PERCEPTIMIN QË KANË SIPËRMARRËSIT E RINJ PËR NEVOJAT PËR TRAJNIME PROFESIONALE

Rreth OPEN DOORS

Qendra Open Doors, krijuar ne Nentor 2011, ka per mision krijimin dhe forcimin e urave të bashkëpunimit në fushat e kulturës, zhvillimit ekonomiko-social, krijimit të një klime me shkëmbime të lira idesh dhe projektesh dhe në bashkëpunimin mes shoqërive civile, me qellim promovimin të kontakteve People to People në rajonin e Mesdheut.

Lajmet e fundit

06 Maj 2018
06 Maj 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018

Kontakt

  + 355 42 2245552

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Rr. "Frederik Shiroka", pallatet Hoxholli, kati i poshtëm, Tirana, Shqipëri

Na ndiqni