OPEN DOORS
Emisioni Transparence – Divjake
Takimi Kickoff Korrik 2017
Tv Kombi Emisione, Published on Jul 13, 2017
Nje karavan per sfidat sociale! Nje karavan per fuqizimin tuaj!
Shfaje artistike “ Une dhe Pleshti” mbeshtetur nga Ambasada Hollandeze
OPEN - DOORS KONCESCAN “Nje histori korrupsioni”
OPEN - DOORS KONCESCAN INCENERATORI I FIERIT "RADIO GRAFIA E NJE KONTRATE" PJESA E PARE
OPEN - DOORS KONCESCAN INCENERATORI I FIERIT "RADIO GRAFIA E NJE KONTRATE" PJESA E DYTE
EMISIONI TRANSPARENCE –DIVJAKE Prill 2018 (PJESA 1)
EMISIONI TRANSPARENCE –DIVJAKE Prill 2018 (PJESA 2)
EMISIONI TRANSPARENCE –DIVJAKE Prill 2018 (PJESA 4)
EMISIONI TRANSPARENCE, FIER 2018 (PJESA 1)
EMISIONI TRANSPARENCE, FIER 2018 (PJESA 2)
EMISIONI TRANSPARENCE, FIER 2018 (PJESA 3)
EMISIONI TRANSPARENCE, FIER 2018 (PJESA 4)
Training Course - Beingpreneur, Be Business, MAN!
DREJT SIPERRmarrjes!

Rreth OPEN DOORS

Qendra Open Doors, krijuar ne Nentor 2011, ka per mision krijimin dhe forcimin e urave të bashkëpunimit në fushat e kulturës, zhvillimit ekonomiko-social, krijimit të një klime me shkëmbime të lira idesh dhe projektesh dhe në bashkëpunimin mes shoqërive civile, me qellim promovimin të kontakteve People to People në rajonin e Mesdheut.

Lajmet e fundit

06 Maj 2018
06 Maj 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018

Kontakt

  + 355 42 2245552

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Rr. "Frederik Shiroka", pallatet Hoxholli, kati i poshtëm, Tirana, Shqipëri

Na ndiqni